Loppan & Hermans blogg

Alla inlägg under juni 2008

Av Frida - 5 juni 2008 21:17

Matte ligger i hårdträning. Herman släpas med på alla kurser som finns och ställs upp i olika poser.

Foto. Kristina på Aktiv Hund

Ställ å ställ läggs kanske är rätta ordet.


Av Frida - 5 juni 2008 21:03

hundra år sedan jag skrev sist. Jag har fullt upp med att bli tidningsstjärna. TTELA har gjort ett repotage om mig ( Fast det var om AKTIV HUND egentligen) när jag tränade på AKTIV HUND. Dom plåtade när jag simmade och ville veta hela min livs historia. Jag tror att jag är mycket viktig för tidningen framtid. Det var bara lite synd att Herman skulle förstöra allt.

Allt hände i tisdags och då var det ju varmt ute. Matte satte Herman i bilen och öppnade alla dörrar så det kunde blåsa rakt igenom bilen. Herman tyckte inte som matte och kom efter. Det slutade med att han fick följa med in. Som vanligt så for han runt, snupplade och la sin stora näsa iblöt.

Reporten trodde att artikeln skulle komma i tidningen på onsdag nästa vecka.


Herman knuffades i poolen och simmade en stund, sen tyckte han det var tråkigt och slutade. Det är inte så smart gjort, man sjunker då. Det gjorde Herman också.  Ja hopp, sa simtanterna på med jetstreamen. Nu fick lille Herman simma.

Tur att han får massage efteråt, annars så skulle han aldrig simma mer. Nästa gång får Herman ingen flytväst, då måste han simma.


Vi hoppas att Kristina är bättre. KRYA PÅ DIG.

Av Frida - 1 juni 2008 18:37

För Sonja på AKTIV HUND. Matte var jättenöjd med kursen och lärde sig ett och annat. Först var det teori som var matte tyckte var jättebra och sen var det visnang av vovvar.

Herman skötte sig jättebra och ställde sig fint och stog en bra stund. Det kanske går å får ordning på honom också. Eller på matte rättare sagt. Efter som Herman är korthårig fick han visa alla viklar och Sonja drog och visade, drog och visade. Herman stog snällt ut med allt och bara väntade på att allt skulle vara över.


Av Frida - 1 juni 2008 18:31

Prinsen lekte med såpbubblor en dag och gissa vem som la sin stora nos i bubblor. Herman såklart. Alltid Herman. Så nu rapar och fiser han bubblor. Prinsen hjälpte till och blandade såpbubblor i våran vattenskål.

Bubbelibubb låter mest hela tiden från Herman.

Skapa flashcards