Loppan & Hermans blogg

Direktlänk till inlägg 6 maj 2009

Kalkbrottet

Av Frida - 6 maj 2009 13:38

Igår tog vi en sväng till kalkbrottet. Vi har inte varit där sedan i vintras så det var urkul å komma dit igen.

Lopphunden på språng.

Herman Hedning det är jag det.


Nu var det ju så att Matte inte hade tänkt att vi vovvar skulle bada i självaste kalkbrottet. Men det kunde hon ju glömma.

Här han hon få stop på oss, då blev jag så här snygg. 

Vi lyckades bada innan Matte fick stop på oss Jippie... 

Tvångsbad innan vi fick komma in i bilen.

H tyckte vi luktade avlopp och klagade hela vägen hem. 

Så här trött blir man. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2010 12:40

Stövlarna tas fram. Påsar packas. Prinsar och prinsessor spänns fast.   Nu ska tvåbeningarna lämna slottet igen. Å tänk jag fick åka med. Lopphunden som har ont i benet får stanna hemma. Prinsessan lämnas av hos farmor och sen fortsatte färde...

Av Frida - 28 juli 2010 10:35

Snacka om att det var evighetersen som det skervs något i den här bloggen.   Men här har det varit fullt upp med det mesta.   Allt är som vanligt, det tränas, promeneras och tillbringas tid i soffan eller på en filt ute i skuggan.   Det d...

Av Frida - 19 mars 2010 09:57


Just nu har vi fullt upp med livet.   Snön smälter, fåglarna kvittrar och det är full fart.   Matte har funderingar på å lägga ner allt vad bloggande heter. men vi får se hur det blir.   Nu drar Matte med Prinsar och prinsessor till fjäll...

Av Frida - 20 februari 2010 14:49

        Vi ska vara hemma idag.

Av Frida - 17 februari 2010 11:34

Nu var det länge sedan det knapprades något i den här bloggen. Kanske dax att lägga ner.   Torsten- Världens bästa brorsa har tyvärr flyttat. Han tog sitt pick och pack å drog till Åkersberga, hem till Greta. Han lämnade ett stort hål efte...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se