Loppan & Hermans blogg

Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

Rätt som det var.

Av Frida - 15 maj 2009 14:57

Kolla här, men kom nu, du måste se, men kom nu då. Så sa H till Matte igår. Jag blev avslöjad. Jag gjorde ett rymmnings försök och kröp under staketet på baksidan.

Men H såg mig och Matte vrålade med hulkenrösten att jag var på fel sida staketet. Tyckte hon ja.

Men när Matte vrålar med hulkenrösten då ska man skynda sig.

Skyndade mig lite för mycket och skadade mig i ena frambenet, så nu haltar jag. Matte hittar inget fel men det är minst brutet.


Igår fick jag vara lös uppepå när Matte och Prinsen gick till grannarna. Å jag var riktigt duktig sa Matte, hade bara hämtat alla nytvättade och nyvikta handdukar och bäddat med dom på golvet.

Idag fick jag också vara lös och då har jag skött mig exemplariskt och inte gjort något bus.


Duktig pojk.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2010 12:40

Stövlarna tas fram. Påsar packas. Prinsar och prinsessor spänns fast.   Nu ska tvåbeningarna lämna slottet igen. Å tänk jag fick åka med. Lopphunden som har ont i benet får stanna hemma. Prinsessan lämnas av hos farmor och sen fortsatte färde...

Av Frida - 28 juli 2010 10:35

Snacka om att det var evighetersen som det skervs något i den här bloggen.   Men här har det varit fullt upp med det mesta.   Allt är som vanligt, det tränas, promeneras och tillbringas tid i soffan eller på en filt ute i skuggan.   Det d...

Av Frida - 19 mars 2010 09:57


Just nu har vi fullt upp med livet.   Snön smälter, fåglarna kvittrar och det är full fart.   Matte har funderingar på å lägga ner allt vad bloggande heter. men vi får se hur det blir.   Nu drar Matte med Prinsar och prinsessor till fjäll...

Av Frida - 20 februari 2010 14:49

        Vi ska vara hemma idag.

Av Frida - 17 februari 2010 11:34

Nu var det länge sedan det knapprades något i den här bloggen. Kanske dax att lägga ner.   Torsten- Världens bästa brorsa har tyvärr flyttat. Han tog sitt pick och pack å drog till Åkersberga, hem till Greta. Han lämnade ett stort hål efte...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se