Loppan & Hermans blogg

Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Äntligen

Av Frida - 12 januari 2010 18:33

Nu har vi äntligen fått tillbaka telefon och internet.  13 dagar utan har varit masigt men det går ju.

Mattes dator hat lagt ner eller rättare sagt brunnit upp.


Matte och den nya datorn är inte riktigt överens men det ska nog bli bättre när datanissen har varit här.


Det har hänt endel under jul och nyår. Torsten höll på å stryka med i en kvävningshistoria och nu kanske han ska flytta också men vi får se fram på. Mycket snurrar innanför pannbenet på matte.Vi säger iaf GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR till alla våra läsare

( något sent men bättre det än inget alls. )

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2010 12:40

Stövlarna tas fram. Påsar packas. Prinsar och prinsessor spänns fast.   Nu ska tvåbeningarna lämna slottet igen. Å tänk jag fick åka med. Lopphunden som har ont i benet får stanna hemma. Prinsessan lämnas av hos farmor och sen fortsatte färde...

Av Frida - 28 juli 2010 10:35

Snacka om att det var evighetersen som det skervs något i den här bloggen.   Men här har det varit fullt upp med det mesta.   Allt är som vanligt, det tränas, promeneras och tillbringas tid i soffan eller på en filt ute i skuggan.   Det d...

Av Frida - 19 mars 2010 09:57


Just nu har vi fullt upp med livet.   Snön smälter, fåglarna kvittrar och det är full fart.   Matte har funderingar på å lägga ner allt vad bloggande heter. men vi får se hur det blir.   Nu drar Matte med Prinsar och prinsessor till fjäll...

Av Frida - 20 februari 2010 14:49

        Vi ska vara hemma idag.

Av Frida - 17 februari 2010 11:34

Nu var det länge sedan det knapprades något i den här bloggen. Kanske dax att lägga ner.   Torsten- Världens bästa brorsa har tyvärr flyttat. Han tog sitt pick och pack å drog till Åkersberga, hem till Greta. Han lämnade ett stort hål efte...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se