Loppan & Hermans blogg

Direktlänk till inlägg 15 januari 2010

Herman Hedning är nu Herman Vekling

Av Frida - 15 januari 2010 11:28

Skjut honom det är nog det enda rätta sa matte när hon ringde hem husse i från jobbet imorses.


Det började i onsdags. jag halkade i trappen och vågade inte gå mer. Men då lyckades matte klicka ner mig steg för steg. I går lyckades h lura ner mig med en korv på morgonen. Lunchen fick jag stanna uppe för h fick inte ner mig. Matte fick ner mig med en lovad promenad och mycket lek med T.

Imorses fick inte matte ner mig för trappen trors en timmes oavbrutet försökande. Matte ringde H som fick komma hem från jobbet. ( matte ville inte ha en stor pöl inne) Blev ner buren från andra våning av Matte och H.


Nu får jag inte gå upp.


Allvarligt talat så fattar jag inte deras promlem. Lilla jag är väl ingen match för starka matte och husse.     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2010 12:40

Stövlarna tas fram. Påsar packas. Prinsar och prinsessor spänns fast.   Nu ska tvåbeningarna lämna slottet igen. Å tänk jag fick åka med. Lopphunden som har ont i benet får stanna hemma. Prinsessan lämnas av hos farmor och sen fortsatte färde...

Av Frida - 28 juli 2010 10:35

Snacka om att det var evighetersen som det skervs något i den här bloggen.   Men här har det varit fullt upp med det mesta.   Allt är som vanligt, det tränas, promeneras och tillbringas tid i soffan eller på en filt ute i skuggan.   Det d...

Av Frida - 19 mars 2010 09:57


Just nu har vi fullt upp med livet.   Snön smälter, fåglarna kvittrar och det är full fart.   Matte har funderingar på å lägga ner allt vad bloggande heter. men vi får se hur det blir.   Nu drar Matte med Prinsar och prinsessor till fjäll...

Av Frida - 20 februari 2010 14:49

        Vi ska vara hemma idag.

Av Frida - 17 februari 2010 11:34

Nu var det länge sedan det knapprades något i den här bloggen. Kanske dax att lägga ner.   Torsten- Världens bästa brorsa har tyvärr flyttat. Han tog sitt pick och pack å drog till Åkersberga, hem till Greta. Han lämnade ett stort hål efte...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se