Loppan & Hermans blogg

Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

Herman=Magsjuk

Av Frida - 18 januari 2010 10:22

  

Urk..Jag är nästan död.  


Igår morses kl 04.30 kräktes jag första gången innan Matte han få ut mig.

Det var ju det där med trappan också. Var ju tvungen å gå upp för å väcka matte. Tillslut efter några kräkhögar fick hon ner mig.

Dagen för flöt lugnt.

På eftermiddagen åkte tvåbeningarna på kalas och vi blev hemma själva. Jag satt som vanligt i buren.

Aj sa magen och sen kunde jag inte hålla mig. Matte fick städa när hon kom hem. Buren klarade sig men inte Torstens leksakskorg. ( Förlåt Torsten ) Väggen klarade sig inte heller.  Mycket skurande blev det. Hela natten har jag fått väcka matte för å få dörren öppnad.

Ingen kvällsmat fick jag igår heller och till frukost bara lite ris. Snålt.


Annars så lever livet vidare här på landet.

Matte har fått ännu en dator, denna funkar men är hysteriskt långsam. Men datanissen kommer så skart han slutat kräkas han också.


Nu ska här liggas i soffan hela dagen medans Matte städar bort all bajslukt.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2010 12:40

Stövlarna tas fram. Påsar packas. Prinsar och prinsessor spänns fast.   Nu ska tvåbeningarna lämna slottet igen. Å tänk jag fick åka med. Lopphunden som har ont i benet får stanna hemma. Prinsessan lämnas av hos farmor och sen fortsatte färde...

Av Frida - 28 juli 2010 10:35

Snacka om att det var evighetersen som det skervs något i den här bloggen.   Men här har det varit fullt upp med det mesta.   Allt är som vanligt, det tränas, promeneras och tillbringas tid i soffan eller på en filt ute i skuggan.   Det d...

Av Frida - 19 mars 2010 09:57


Just nu har vi fullt upp med livet.   Snön smälter, fåglarna kvittrar och det är full fart.   Matte har funderingar på å lägga ner allt vad bloggande heter. men vi får se hur det blir.   Nu drar Matte med Prinsar och prinsessor till fjäll...

Av Frida - 20 februari 2010 14:49

        Vi ska vara hemma idag.

Av Frida - 17 februari 2010 11:34

Nu var det länge sedan det knapprades något i den här bloggen. Kanske dax att lägga ner.   Torsten- Världens bästa brorsa har tyvärr flyttat. Han tog sitt pick och pack å drog till Åkersberga, hem till Greta. Han lämnade ett stort hål efte...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se