Loppan & Hermans blogg

Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

Här står det still i fullt drag

Av Frida - 17 februari 2010 11:34

Nu var det länge sedan det knapprades något i den här bloggen. Kanske dax att lägga ner.


Torsten- Världens bästa brorsa har tyvärr flyttat. Han tog sitt pick och pack å drog till Åkersberga, hem till Greta. Han lämnade ett stort hål efter sig och vi saknar honom jättemycket. Jag har totalt deppat ihop och längtar efter honom. Men han har det toppen hos Greta, egen tjej är ju aldrig fel.


Lopphunden har fyllt år och är nu gammlare och surare än vanligt. Hon gillar inte snön så det gör ju inte saken bättre.


Prinsessan kryper för fullt så man får passa sig. Hon rycker pälsen av Lopphunden så hon är snart skallig. Kryper hon inte ner i vattenskålen så jagar hon oss med gåstolen så man får se upp vart man går.


Nu ropar H dax för semla.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2010 12:40

Stövlarna tas fram. Påsar packas. Prinsar och prinsessor spänns fast.   Nu ska tvåbeningarna lämna slottet igen. Å tänk jag fick åka med. Lopphunden som har ont i benet får stanna hemma. Prinsessan lämnas av hos farmor och sen fortsatte färde...

Av Frida - 28 juli 2010 10:35

Snacka om att det var evighetersen som det skervs något i den här bloggen.   Men här har det varit fullt upp med det mesta.   Allt är som vanligt, det tränas, promeneras och tillbringas tid i soffan eller på en filt ute i skuggan.   Det d...

Av Frida - 19 mars 2010 09:57


Just nu har vi fullt upp med livet.   Snön smälter, fåglarna kvittrar och det är full fart.   Matte har funderingar på å lägga ner allt vad bloggande heter. men vi får se hur det blir.   Nu drar Matte med Prinsar och prinsessor till fjäll...

Av Frida - 20 februari 2010 14:49

        Vi ska vara hemma idag.

Av Frida - 18 januari 2010 10:22


   Urk..Jag är nästan död.     Igår morses kl 04.30 kräktes jag första gången innan Matte han få ut mig. Det var ju det där med trappan också. Var ju tvungen å gå upp för å väcka matte. Tillslut efter några kräkhögar fick hon ner mig. Dagen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se