Loppan & Hermans blogg

Direktlänk till inlägg 28 juli 2010

OjOjOjOjOjOjOj!!!!!

Av Frida - 28 juli 2010 10:35

Snacka om att det var evighetersen som det skervs något i den här bloggen.


Men här har det varit fullt upp med det mesta.


Allt är som vanligt, det tränas, promeneras och tillbringas tid i soffan eller på en filt ute i skuggan.


Det där med värme diggar jag inge vidare. Lopphunden däremot älskar sol. Hon drar sig inte för å lägga sig mitt på bordet för å få några solstrålar på sig.


 

Det här är mer mitt väder när man kan slagga på en filt när Matte och H pysslar.


  Å så snö, det gillar jag.


Det rycktas här hemma om att vi ska bli lämnade ensamna för ett några dagar och att vi ska få ett gäng yangsters som ska ta hand om oss då. Men vi ska sätta skräck i dom så dom lyder vår minsta vink.


Nu ska jag tillbaka till filten.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2010 12:40

Stövlarna tas fram. Påsar packas. Prinsar och prinsessor spänns fast.   Nu ska tvåbeningarna lämna slottet igen. Å tänk jag fick åka med. Lopphunden som har ont i benet får stanna hemma. Prinsessan lämnas av hos farmor och sen fortsatte färde...

Av Frida - 19 mars 2010 09:57


Just nu har vi fullt upp med livet.   Snön smälter, fåglarna kvittrar och det är full fart.   Matte har funderingar på å lägga ner allt vad bloggande heter. men vi får se hur det blir.   Nu drar Matte med Prinsar och prinsessor till fjäll...

Av Frida - 20 februari 2010 14:49

        Vi ska vara hemma idag.

Av Frida - 17 februari 2010 11:34

Nu var det länge sedan det knapprades något i den här bloggen. Kanske dax att lägga ner.   Torsten- Världens bästa brorsa har tyvärr flyttat. Han tog sitt pick och pack å drog till Åkersberga, hem till Greta. Han lämnade ett stort hål efte...

Av Frida - 18 januari 2010 10:22


   Urk..Jag är nästan död.     Igår morses kl 04.30 kräktes jag första gången innan Matte han få ut mig. Det var ju det där med trappan också. Var ju tvungen å gå upp för å väcka matte. Tillslut efter några kräkhögar fick hon ner mig. Dagen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se