Loppan & Hermans blogg

Senaste inläggen

Av Frida - 7 februari 2009 19:20

Igår så var det massor av snö när vi vaknade.

Matte och H var tvugna att jobba men när dom kom hem så började vi med.

Å bygga den snyggaste snögubbe man kan tänka sig.


Sen..


Var det tänkt att det skulle bli en fin snölykta. H hade lagt massa snöbollar på rad i väntan på att Matte skulle komma och bygga ihop den. Frestelsen att inte mosa allihop blev för stor. Var ju bara tvungen att hoppa på dom som en isbjörn. Det resulterade i att h blev sur och jag fick en snöboll i rumpan.


 Jättekul är det å jaga snöbollar Matte och H var som två kulsprutor och bara kastade åt mig hela tiden.


Innan vi gick in så tog vi en promenad så Prinsen fick åka lite pulka och jag fick springa av mig lite.

 Så här fin blev den tillslut våran snölykta.

ANNONS
Av Frida - 7 februari 2009 19:14


Grattis på födelsedagen.Tänk att våran Lopphund blivit 8 år. Tiden går fort när man tänker tillbaka på när hon hamnade hemma hos Matte.


En förskrämd unghund på 7 månader som redan hunnit vara med om massor med hemskheter i sitt korta liv.

Tur hon hamnade hos oss, så hon kan göra livet lite roligare och sätta lite mer bekymmer i Mattes huvud. För det har hon gjort.
ANNONS
Av Frida - 4 februari 2009 18:45

Äntligen lite snö som vi har längtat jag och Prinsen.

Hoppas nu bara att det håller i sig så vi kan åka kjälke på gärdet.


Ikväll så var det Moppedax igen. Dom skulle in. Jag satt som vanligt och väntade snällt. Jag är ju som sagt inte så förtjust i dom däringa. Men det är ju alltid kul med lite spring och Moppegodis. Lopphunden fick också följa med idag. Som vanligt fick Matte bära ut henne till bilen annars hade hon inte följt med. Himmla inne hund det är vad den gammla tanten är.


Matte har slöat till nått såppas med träningen, vi får se om det blir nya tag snart. Ett samtal till AKTIV HUND är nog det enda som gäller om det ska bli fart på träningen.


Hoppas att jag snart kan komma med stora spännande nyhter.

Av Frida - 1 februari 2009 21:41

Matte tvingade med mig till havremopparna. Men när hon gav sig iväg för en träningsrunda på gärdet så stannade jag vid bilen. Kunde ju inte springa benen av mig heller.

Nu är det soffläge resten av kvällen.

Av Frida - 1 februari 2009 14:17

Idag så får apostlahästarna bekänna färg. Vi har redan hunnit med den stora rundan en gång. Å nu så tänkte Matte tvinga med mig till havremopparna för en träningsrunda på gärdet. Mina stackars ben är redan helt slut efter att ha kanat runt på isvägen på stora rundan. H skrattar bara åt min stela gång när jag kommer. Tror jag stannar i soffan fast Matte tjatar.

Nintendo 64 har gjort sitt intrång i vårat hus. Matte hade det när hon var liten kicka, sen hennes brorsa och nu har det kommit tillbaka. Prinsen spelar för fullt och skriker -jag missa

Aldrig får man en lugn stund i detta hus.

Av Frida - 31 januari 2009 10:47

Här har vi det tråkigt. Alla är sjuka utom vi fyrbeningar. Men Lopphunden tycker bara det är kallt ute och vill helst ligga ifred i soffan under en filt och sova hela dagarna.

Tvåbeningarna har lyckats att masa sig ut på kortare promenader så jag ska få springa av mig lite. Det har innhandlats en massa ben. Men dom har Matte kastat ut för dom bösade ner och luktade pyton. Hur mysigt tror Matte att det är att ligga ute i minusgrader och mumsa ben.


Matte hoppas att Greta vill komma och leka med mig, men vi får se för hennes husse har brutit foten. Men hoppas kan man ju alltid.


Nu ska jag ut och hjälpa h med vad han nu gör.

Av Frida - 30 januari 2009 09:02

Matte och jag har haft en lite jobbig relation det sista. Våra viljor skilljer sig ganska mycket. Trots att Matte "akvtiverar" mig med massa oliga saker. Så är det alltid grönare och roligare på andra sidan staketet. Hopp, så är man ute. Jag behöver inte ens anstränga mig för att skutta över. Det finns så mycket roligt där utanför. Sen kan jag ju missat att pinka på något eller så har någon pinkat på MIN buske eller MITT grässtrå, nån måtta får det ju vara.

Matte håller nu för fullt på att komma på hur jag ska stanna innanför staketet. Sist spikade hon upp slanor men det blev en stege så det var ju bara att klättra ut. Jag kan ju tillägga att staketet är 1,20 högt.

Matte fattar inte hur detta staket kunde få mig att stanna utanför när inte vårat 1,20 staket kan få mig att stanna innanför.


Men det är ju stor skillnad eller hur??

Av Frida - 30 januari 2009 08:51

Havremoppar, Havremoppar. In ska dom, ut ska dom, rent ska dom ha rena ska dom bli. Det är ett himmla pyssel med dom där Havremopparna. Matte har fullt upp med dom. Å hon ser till så att vi allihop blir satta i arbete. H och Prinsen hjälper till med rengörning och H snyggar till pållans fossingar. Jag får bära snöre. ( vilket är bland det roligaste jag vet men det talar jag inte om ) Lopphunden får ju se till så Kurt och Sluggo(katter) inte får någon frukost mjölk. Sen så måste ju vi vovvar proppa i oss så mycket Moppegodis som möjligt för å hjälpa matte med mockningen.

Här är jag i den nyss rengjorda bädden.


Två av Mopparna i söndagsmorse i dimman. Den där grådassiga till vänster är våran.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se