Loppan & Hermans blogg

Senaste inläggen

Av Frida - 3 november 2009 21:37

Här händer det inte så mycket just nu. Vädret är kasst så soffan används flitigt. Matte börjar känna av alla sena kvällar så hon är som en död sill mest hela tiden tycker jag.


Vi fick några ben å knapra på idag å det är ju alltid gott. Annars har det varit lugnt med hyss på ett tag. Har försökt sköta mig.


Prinsessan tycker att Lopphunden är bland det roligaste som finns. Hon skrattar så hon kiknar. Ganska gulligt.


Loppan yara  

Ha hahahahahahah.... så rolig.


Har precis haft mysstund med Matte i soffan och blivit kliad på magen, snacka om livskvalite. Hur mysigt som helst.


Matte funderar på om vi ska åka till stora stockholm eller inte vi får se hur det blir. Så vi kanske ses där.

ANNONS
Av Frida - 29 oktober 2009 17:35

Matte är inge vidare på det. Mattes kompis M kom förbi och tydligen borde dom städat båda två. men dom tänkte mycket på det.

Idag har jag och Matte eldat i tunnan och sen har vi busat jättemycket.

PiratMormor hämtade PiratPrinsen på förskolan. Sen tog dom en tur till Piratskogen.

Så man kan säga att jag lever mitt liv som Pirathunden eller PiratHerman. Ganska kul när jag får vara med å slåss.


Nu ska jag ta mig en pirattupplur på soffan innan det är dax att gå ut och jaga piratrådjur en sista gång ikväll.

ANNONS
Av Frida - 28 oktober 2009 10:18

Här ska tydligen städas idag så nu gäller det att hålla sig ur vägen. Matte går fram som en tornado och dammar, suger och far runt. Det värsta med Matte det är att hon inte nöjer sig med utsidan utan det ska städas i skåpen också. så nu lägger jag mig under bordet för en stunds ro innan hon kommer dit med dammsugaren och skurmoppen i högsta hugg.

Av Frida - 26 oktober 2009 22:07

Idag har det varit fullt med pirater här hos oss. Prinsen och matte har lekt pirater. Dom började vid 10 tiden och har fortsatt hela dagen. Skepp o hoj har hörts över havet här i Gundlebo. H tycker mest dom är knäppa.

Jag förvandlades fort till Pirathunden och Lilla Lopphunden fick bli Piratkatten. Jag fick också rycka in som sjöodjur. Piraterna var ju tvugna att ha nån dom kunde slåss mot med sina vassa knivar ( gula stängselstolpar i plast). Fick ingen pirathatt tyvärr för matte för då var hon tvungen å städa efter mig.

Nu är det natten så Eeerrr ( Pirater säger så)

Av Frida - 26 oktober 2009 22:01

Vi höll som bäst på med matlagningen då Matte fick se en mystisk bil stanna hos grannen. Ur bilen kliver tre mysko snubbar med portföljer. Två är på väg mot vårat hus, här ska inga mysko gubbar komma in tänkte Matte. Så vad gör hon. Jo hon puttar ur mig ur soffan och sen ut. Här ska skrämmas mysko snubbar. Å det gjorde jag. Dom vände fort på klacken och pös iväg om än långsamt. Men in vågade dom sig inte. Tur Matte har en stor grå Herman Hedning som kan studsa som en kängru.

Av Frida - 24 oktober 2009 15:08

                                               Det är mycket nu. Vi grejar lite överallt. Men vi har ganska kul  .

  

Matte har skaffat ny kamera så här plåtas det för fullt just nu. Var man än går så blixtrar det.För övrigt är detta inlägg 200.

Av Frida - 18 oktober 2009 09:57

Matte och Mattes kompis MA släpade med mig på en jättepromenad i stan i så där 4 timmar. Idag är vi stela som pinnar jag och Matte.


Annars så skall trägården vinterbonas så igår åkte trädgårdsmöblerna in och det blev rensat både här och där.


Nytt foder har vi börjat med. Å än så länge är det super gott, Matte har en plan så jag måste gå upp i vikt säger hon. H tror inte på det nya fodret förän jag ätit några säck. Men vi får se. Gott är det nu iaf.


Nu ska jag tillbaka till soffan och där skall jag ligga tills ikväll. H och Prinsen skall till Farfar och farmor. Matte och Prinssesan drar norr över på nån bröllopsmässa mest som sällskap till Mormor. Men vem vet snart kanske bröllopsklockor ringa.

Av Frida - 11 oktober 2009 16:26

Nu har jag funderat lite till vad gäller att vara Grandisägare.


Dom dregglar. Nu har vi turen att äga mindre dregglande hundar. Varje gång Herman dricker får man stå beredd med handduken för å torka annars får man en insjö i halva huset.


Dom hårar nått fruktansvärt och att missa dammsuga en dag är som att vada i hår till knäna.


Dom trampar en på tårna och det gör vansinigt ont och så piskar dom en med svansen och det känns ungefär som att få ett rapp mde piskan.


Men vi älskar dom ändå.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se